Info om mig

 

Jag och min MTB, en annan aktivitet jag gillar att ägna mig åt.

Jag flyttade till Vänersborg för lite mer än fem år sedan och bor nu i ett hus mitt ute på landet, närmare bestämt i Siviken, ca 9 km utanför stan. Här bor jag med min underbara sambo, Kristian. Flyttade till huset 7 sept 2010. Enda sedan barnsben har jag pratat om att jag vill bo på landet så det är en dröm som gått i uppfyllelse.  Jag arbetar 80%, dels som Personligt Ombud för personer med psykiska funktionsnedsättningar samt som Processledare för ett kvinnofridsprojekt. Jag har väldigt roliga, givande och spännande arbetsuppgifter. Det är otroligt viktigt för mig att trivas på jobbet, vilket slöseri med tid om man inte trivs! Jag är rätt aktiv av mig och har svårt för att göra ingenting. Att planera för framtiden gör jag ofta och gärna.

Mina närmsta framtidsplaner:

  • Införskaffa fler djur, katter, höns, en hund till, minigrisar samt får.
  • Jag och Siri påbörja vår utbildning till terapi/vårdhunds ekipage
  • Utbilda mig inom området grön rehabilitering/trädgårdsterapi
  • Utbilda mig till diplomerad hundmassör

Kan tilläggas att jag har en väldigt snäll sambo som låter mig drömma, planera och göra (nästan) vad jag vill, bara jag är lycklig =)

Jag gick i valptankar redan för ett par år sedan. Jag tyckte det kändes lägligt då dels för att jag pluggade och var hemma mycket men främst för att jag ville att Asta skulle få vara med och uppfostra valpen. Asta hade en underbar personlighet, hon var perfekt på alla sätt och vis! Tyvärr försämrades hon i sina armbågsleder (artros) och jag fick rådet från flera håll att det förmodligen skulle bli för mycket för henne att ha en valp runtomkring sig. Det var viktigt att hon inte överansträngde sina leder. Valp-planerna hamnade därför på hyllan.

När Asta sedan lämnade oss så kändes det självklart att börja leta efter en valp. Ett liv utan hund är inget för oss. Vi bestämde rätt snart att det inte var läge att hasta in i något då vi var mitt uppe i sorgen efter Asta, men det var viktigt för mig att få ägna mycket tid åt att leta efter en bra kennel. Tillslut fastnade vi för Ingmos kennel ute på Orust.

Förutom att utbilda Siri och mig till terapi/vårdhunds ekipage så vill vi hålla på med spår/viltspår samt apportering. Men det finns ju så mycket roligt man kan göra tillsammans med sin hund så vi får väl se vart vi hamnar!

Siri är vår andra hund, men första valp =)

/Maria

Om du vill komma i kontakt med mig så nås jag via mail: maria.carlring@hotmail.com

Lämna en kommentar