Siri har anlänt!

Hemresan gick väldigt bra. Siri satt på golvet mellan mina fötter. Hon ville gärna gnaga på mina skor men som tur va så hade vi med en leksak som hon kunde gnaga på istället. Efter ca 20 minuter så somnade hon och sov gott resten av vägen hem.

Väl hemkomna blev det full fart med en gång! Hon kutade runt som en galning i lägenheten, gnagde på allt hon kom åt och ja, tog för sig kan man säga =) Lite lätt chockade över denna burdusa framfart så gick vi ut en stund på gräsmattan vilket gjorde susen! Vi förstod att hon var uppstressad av att byta miljö men hon gjorde sig snart hemmastadd och är nu hundra gånger lugnare.

Än har det inte hänt några olyckor inne. Hon gör ifrån sig så duktigt så fort vi tar ut henne på gräsmattan. Är otroligt glad över att vi har en gräsmatta på vår innergård så att hon har sin egen plätt att vara på.  Vi har tränat lite inkallning och hon kommer som ett skott, förutom när hon är allt för upptagen med någon go doft….. Har redan plockat ut en styck snus, en styck fimp, en kastanj samt en barnstrumpa ur hennes mun, det gäller att vara snabb!

Nu ligger hon gott och sover i hallen, där verkar hon ha funnit sin plats =)

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Siri har anlänt!

  1. Anna skriver:

    Haha, en burdus liten baby. 🙂 Jättesöt är hon, er nya lilla vän 🙂

Lämna en kommentar