Sjuk Siri

Siri har vart knepig hela helgen.  Hon har stundvis haft mycket slem i munnen, mungiporna + att det hängt ut ur munnen på henne, tjockt som snigelslem. Hon har även snarkat mycket på nätterna samt att vi vaknat av att hon ulkat/harklat utan att få upp något. Vi var oroliga över att hon fått i sig något men kunde inte se något när vi undersökte henne. Hon tuggar ju på ALLT när vi är ute men brukar aldrig svälja något, men det kan ju alltid slinka ner ändå. Hennes allmäntillstånd är också påverkat, hon sover mycket och är trött, inte alls sitt glada, busiga jag. Äter gör hon, som tur är!

Idag tog jag henne till veterinären i Uddevalla och hon misstänkte att det kunde vara Kennelhosta 😦 Hon kunde inte se någonting när hon undersökte henne men tyckte att det lät som lindriga symtom på Kennelhosta. Ingen feber. Vi ska avvakta ca en vecka, har det inte försvunnit då så får vi åka in med henne igen för sövning och grundlig kontroll av halsen. Så trist…..Fick maila Tina förut och meddela att vi inte kan komma på kursen på onsdag, jag som längtat så 😦 Mamma och pappa ska ju hjälpa oss att flytta möbler på fredag och nu kan inte Lala komma med utan hon får vara på pensionat under dagen…. Det som är tur i oturen är att vi får nyckeln till huset imon 🙂 och kommer vara lediga en del under veckan så vi kan ha henne under uppsikt.

Men vi blir ju så oroliga när hon inte är som hon brukar. I söndags låg hon ex kvar i sängen när vi gick upp, något som aldrig hänt tidigare. Och i em har hon sovit i princip hela tiden…. Hoppas hon blir frisk snart!!

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar