Första stegen i Vänervatten

Just nu ligger Siri i sin säng och sover som en gris. Vi har nämligen varit på utflykt nu på eftermiddagen. Vi tog bilen till ”vår” badudde dit vi alltid åkte med Asta för att få bada ostört. Siri fick åka bak i buren för första gången. Hon gnällde lite i början men sedan gick det bra. Hon blev överlycklig när vi lyfte henne ur bilen och hon upptäckte att vi var i skogen!

Vi valde att bära henne ner till vattnet för stigen dit är väldigt brant och det kändes också lite för långt att låta henne gå hela vägen. Väl framme så tog Siri några försiktiga steg i vattnet, detta var ju något helt nytt för henne.                               Balansen är ju inte den bästa just nu…. så när hon skulle gå till stenen där Kristian satt så tappade hon balansen och rullade ner i vattnet så hela hon blev blöt! Det var inte alls djupt eller så men hon såg väldigt förvånad ut när hon tittade upp, hennes första bad i Vänervatten blev abrupt =)  Vi spenderade nästan en timma där vid vattnet, det var så härligt och det är otroligt vackert. Längtar till sommaren då vi kan åka dit och bada. Det är tur att det finns såna här ostörda, hemliga platser som inte andra människor upptäckt. Ibland har vi mött någon fiskare eller så, men de som vill bada fortsätter ner till Ursand där det finns en stor strand.

Innan vi gav oss iväg på utflykten så fick Siri också jobba lite för sin mat. Vi spred ut maten på gräsmattan och så fick hon nosa upp bitarna. Oj vad hon fick använda sin lilla nos =)

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar